3 tips voor het inrichten van je koffiezaak

Heb jij sinds kort een koffiezaak geopend? Gefeliciteerd! Je kan nu eindelijk je droom achter gaan en voor jezelf gaan werken en dan ook nog eens met je grote passie. Een koffiezaak beginnen is één ding, maar klanten trekken en uiteindelijk omzet genereren is moeilijk, maar enorm belangrijk. In dit artikel geven we een aantal tips hoe jij je koffiezaak op een leuke manier kan inrichten, waardoor je meer klanten trekt, voor weinig geld. Denk aan het gebruik maken van kortingscodes, inrichten van bepaalde werkplekken in je koffiezaak en daarnaast ook een knus hoekje inrichten staan hier centraal.

Gebruik maken van kortingscodes
Voor het beginnen van een koffiezaak heb je veel spullen nodig. Niet alleen een goed koffiezetapparaat, maar ook koffiekopjes, stoelen, bureaus etc. Deze kosten kunnen flink oplopen. Om veel geld te besparen is het goed om gebruik te maken van kortingscodes. Er zijn online veel sites die deze kortingscodes van grote webshops in een duidelijk overzicht laten zien. zo bespaar je zomaar honderden euro’s. Voor een beginnende start-up is dit natuurlijk enorm belangrijk om in het begin weinig kosten te hebben, zodat je de continuïteit kan waarborgen voor je bedrijf en je dus ook langer kan genieten van je eigen zaak.

Inrichten van werkplekken
Tegenwoordig zie je het overal; Koffiezaakjes waarin mensen aan het werk zijn. Vooral studenten kiezen ervoor om te werken in een koffiezaakje in plaats van naar de bibliotheek te gaan. Voor koffiezaakjes is dit uiteraard perfect. Om goed te kunnen werken hebben ze immers cafeïne nodig en hierdoor zorg je dus voor omzet. Om deze studenten een goede plek aan te bieden is het goed om werkplekken in te richten. Naast een tafel, heb je ook stopcontacten nodig en uiteraard goede WiFi. Dit zal ervoor zorgen dat studenten naar je café komen om te genieten van bakjes koffie en lekker kunnen studeren.

Inrichten van een knus hoekje
Naast het inrichten van werkplekken is het ook goed om knusse hoekjes in  te richten. Mensen willen liever niet in een grote ruimte met veel roemer koffie drinken. Ze willen ten slotte praten met een collega, vriend of familielid. Hierdoor is het goed om verschillende knusse hoekjes in te richten in je koffiezaak. zo kan je in de hoeken tafels neerzetten en dit afdekken met bijvoorbeeld planten. Hierdoor maak je verschillende ruimtes binnen je café, wat mensen als zeer prettig ervaren.

Gebruik maken van kortingscodes, inrichten van werkplekken en het inrichten van knusse hoekjes zijn tips die je zeker moet gaan toepassen als je een koffiezaak wil gaan beginnen. Zo vinden mensen het leuk om je café te bezoeken en zullen dit doorvertellen aan vrienden en familie. Binnen de kortste keren heb jij een vol café

Geef een reactie

Your email address will not be published.

top