Latte art cursus

Latte art cursus voor:

 • Horecabedrijven
 • Uitzendbureau’s voor horeca
 • Voor bedrijven als personeelsuitje
 • Voor particulieren

Workshop volgen?

E-mail ons:

info@barista123.nl

Latte art cursus

Latte art cursus

Tegenwoordig is koffie drinken meer dan alleen koffie drinken. Voor een lekkere bak koffie moet u echt bij een specialist zijn. De normale koffietijden zijn voorbij en dat is begrijpelijk. Er zijn namelijk specialisten die technieken beheersen die de koffie overheerlijk kunnen bereiden. Maar wat is nu leuker dan een kop cappuccino met een kunstwerk in de koffie? Zo kan u bij ons leren hoe u bijvoorbeeld een hartje kan maken in de cappuccino van u, uw partner of als u werkt in de horeca voor de klanten.

Een latte art cursus bij Barista123 is meer dan alleen koffie. Het is ervoor zorgen dat uw klanten iets speciaals bereid krijgen, dus een fantastische kunstwerk in hun cappuccino. Helaas zijn er momenteel weinig zaken die dit doen. Zo kan u zich dus onderscheiden van de rest. Wij verzorgen een dergelijke training waarbij u deze technieken leert. U leert dus latte art maken.

Opbouw latte art cursussen

Om een beter beeld te krijgen van onze cursussen is het natuurlijk handig om te weten wat u precies gaat leren tijdens een cursus. In de basiscursus van latte art zal u twee dingen krijgen, namelijk de theorie en de praktijk. In dit gedeelte behandelen we de inhoud van de theorie. Hieronder leest u precies wat u leert met betrekking tot de theorie.

 • U leert de basistechniek. U kan na deze cursus een cappuccino en latte macchiato bereiden.
 • U leert de basisfiguren van latte art: een appel, hartje en de rosetta
 • U leert hoe u etching kan toepassen

Informatie

Meer informatie over onze cursussen? Lees het hieronder.

Praktische gedeelte van de cursus

Boven dit gedeelte heeft u al de inhoud van de opbouw van deze cursus kunnen lezen en al kunnen zien wat we dus in het begin behandelen van deze cursus. In dit gedeelte behandelen we echter de inhoud van het praktische gedeelte van deze latte art cursus. Hieronder staat precies welke praktische zaken u zal ervaren.

 • U zal een cappuccino en latte macchiato bereiden
 • U zal latte art basisfiguren maken
 • U zal etching toepassen

Wat zijn de kosten?

 • Duur van cursus: 3 uur
 • De kosten (per persoon): 40 euro (excl. BTW)
 • Locatie: Dit is op locatie.
 • Bij inschrijving zal u meer informatie ontvangen over de beschikbare data en tijd.

In welke steden wij actief zijn

In het verleden kon u onze latte art trainingen slechts op een enkele locatie volgen en dat zorgde voor veel e-mails waarom het niet elders kon in Nederland. Na goed overleg is er besloten om deze trainingen op locatie te geven. Dit houdt dus in dat wanneer u graag van deze cursus gebruik wilt maken, dat we bij u komen om deze cursus te houden. Natuurlijk kan u er ook voor kiezen om gewoon langs te komen om deze cursus te volgen. Alles is mogelijk!

Leiden, Zoetermeer, Nijmegen, Maastricht, Groningen, Den Bosch, Enschede, Amersfoort, Delft, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Almere, Arnhem, Haarlem

Latte Art Cursus Reviews & Feedback

Bekijk hier hoe onze klanten onze Latte Art Cursus waarderen!

Rating

Latte art course

★★★☆☆
3 5 1
HI, I'd to do a latte art course. Can you please tell me when is your next course in Almere or Amsterdam? Regards Jeff

Latte art

★★★★☆
4 5 1
Latte art cursus
Latte art cursus Overall rating: 3.5 out of 5 based on 2 reviews.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem contact op!

Klik hier

top