Barista training volgen?

Barista training voor:

 • Horecabedrijven
 • Uitzendbureau’s voor horeca
 • Voor bedrijven als personeelsuitje
 • Voor particulieren

Workshop volgen?

E-mail ons:

info@barista123.nl

Barista training

Barista training

Wanneer u een barista training wil volgen bij Barista123, dan weet u natuurlijk al wat een barista is. Dat is namelijk de expert op het gebied van het bereiden van bepaalde soorten koffie, zoals espresso en soortgelijke dranken. Niet alleen weet deze hoe hij of zij het beste koffie kan bereiden, maar weet ook alles over de techniek van machines. Deze techniek zorgt uiteindelijk voor de best gemaakte espresso of soortgelijke dranken.

Wanneer u besluit om een barista training bij Barista123 te volgen, dan kiest u voor de meest professionele en ervaren partij in Nederland. U zal aan het einde van deze training de basis technieken beheersen van een baristi. U beschikt dan over genoeg technieken om een heerlijke espresso of soortgelijke dranken te maken. Dit is vooral handig wanneer u in de horeca werkt, maar het kan ook natuurlijk handig zijn voor een particulier die graag lekkere koffie wilt maken.

Inhoud barista trainingen

Maar hoe ziet de inhoud van zulke trainingen er eigenlijk uit? Waar bestaat deze barista workshop dan uit? Voordat u zich gaat aanmelden voor deze training is het natuurlijk verstandig om eerst te bekijken hoe een training precies in elkaar zit. Wat leert u dan precies? Dat begrijpen wij maar al te goed. Dat is precies reden waarom u hieronder vindt wat u tijdens deze training leert. Daarnaast vindt u hieronder ook in welke steden deze trainingen worden gegeven.

 • Allereerst een ontvangst met uiteraard een drankje (koffie)
 • Geen zin in een kopje koffie? Begrijpen we. Je kan ook kiezen voor thee van onze barista. Daarnaast zijn er ook kannen water voor mensen die water willen drinken.
 • Het is eigenlijk een heel praktische barista cursus.

Informatie

Meer informatie over onze cursussen? Lees het hieronder.

Wat leert u tijdens een training of trainingen

Wanneer u heeft besloten dat u graag onze training of trainingen wilt volgen dat wilt u natuurlijk ook weten wat u leert. Wij hebben samen met onze experts een goed programma opgesteld waarbij u na het volgen van deze training alle basistechnieken weet van het vak en dit kan gebruiken in de horeca of gewoon bij u thuis natuurlijk.

 • Geschiedenis van koffie
 • Welke soorten koffiebonen er zijn
 • We laten u een techniek zien voor het bereiden van espresso
 • We laten u een techniek zien voor het opschuimen van melk
 • Het bereiden van soorten koffie
 • Kort over latte art (creeeren van figuren in koffie)
 • Etching

Wat zijn de kosten?

Om een beter beeld te krijgen van wat de kosten precies zijn hebben we hier de kosten neergezet van de totale training. Daarnaast vindt u ook nog eens de duur van de cursus en hoe de inschrijving verloopt.

 • Duur van cursus: 3 uur
 • De kosten (per persoon): 40 euro (excl. BTW)
 • Bij inschrijving zal u meer informatie ontvangen over de beschikbare data en tijd.

In welke steden wij actief zijn

Dagelijks kregen wij in het verleden de vraag of we niet op meerdere locaties een training konden geven. In het verleden was dit niet mogelijk doordat er zo weinig vraag was naar deze trainingen. Momenteel is dit echter veranderd. Momenteel zijn er zoveel aanvragen in het hele land dat we besloten hebben om de trainingen in meerdere grote steden te houden. Hieronder vindt u dan ook een overzicht van de steden waarin wij deze trainingen geven. Dit zijn momenteel 18 locaties.

Leiden, Zoetermeer, Nijmegen, Maastricht, Groningen, Den Bosch, Enschede, Amersfoort, Delft, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Almere, Arnhem, Haarlem

Barista Training Reviews & Feedback

Bekijk hier hoe onze klanten onze Barista Training waarderen!

Rating

Barista cursus

★★★★★
5 5 1
Goedenavond, Ik ben geïnteresseerd in een barst cursus voor 3 personen. Is dit mogelijk ? Ik hoor graag. Eppo Franken

0614395079

★★★★★
5 5 1
Goedemiddag, Ik wil graag een cursis barista volgen in Maastricht. Graag had ik alle informatie en inschrijf informatie. Met smaakvolle groet Jochen Pijls
Barista training Overall rating: 5 out of 5 based on 2 reviews.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem contact op!

Klik hier

top