Latte art workshop

Latte art workshop voor:

 • Horecabedrijven
 • Uitzendbureau’s voor horeca
 • Voor bedrijven als personeelsuitje
 • Voor particulieren

Workshop volgen?

E-mail ons:

info@barista123.nl

Latte art workshop

Latte art workshop

Koffie drinken zoals voorheen is in deze tijd niet meer. Om als koffietent of horeca nog goed te draaien moet je meer dan koffie bieden. Daarom wordt er ook steeds meer de nadruk gelegd op de presentatie. Om hiervan te profiteren moet u natuurlijk wel over de kennis beschikken om deze presentatie in orde te maken. Bij ons kan u een latte art workshop of meerdere workshops volgen. Hiermee kan u leuke figuren in een cappuccino of latte macchiato maken.

Een latte art workshop bij Barista123 is meer dan het bereiden van koffie. Hier leert u niet alleen de basistechnieken van het bereiden van koffie, maar ook nog eens de technieken voor het maken van latte art. U leert mooie figuurtjes te maken die u kan toepassen in de horeca of gewoon thuis wanneer er bezoek is.

Opbouw latte art workshops

Voordat u zich inschrijft voor een workshop is het natuurlijk van belang om te weten wat u precies leert. We kunnen u vertellen dat de workshop bestaat uit een theorie en praktijk. Hieronder ziet u precies wat u in de theorie zal leren. Dit zal voornamelijk de techniek zijn zodat u in de praktijk deze techniek kan toepassen.

 • U zal de basis van deze techniek leren om een cappuccino en latte macchiato te bereiden.
 • U leert het maken van figuren van latte art, zoals een appel of een hartje.
 • U leert hoe u etching kan toepassen.

Informatie

Meer informatie over onze cursussen? Lees het hieronder.

Praktische gedeelte van de cursus

Naast de theorie is het natuurlijk ook handig om de praktijk te leren. Zonder de praktijk weet u nog steeds niet hoe u de latte art moet maken en hoe u zelf kan experimenteren met allerlei figuren. Nadat u de theorie van ons heeft geleerd in het begin van de workshop zullen we overgaan tot de praktijk. Hieronder leest u precies wat u in de praktijk leert.

 • U zal een cappuccino en latte macchiato bereiden
 • U zal latte art basisfiguren maken
 • U zal etching toepassen

Wat zijn de kosten?

 • Duur van cursus: 3 uur
 • De kosten (per persoon): 40 euro (excl. BTW)
 • Locatie: Dit is op locatie.
 • Bij inschrijving zal u meer informatie ontvangen over de beschikbare data en tijd.

In welke steden wij actief zijn

Het is natuurlijk niet handig om een workshop in Eindhoven te volgen, terwijl u in Amsterdam woont. Veel mensen kiezen er dan voor om een workshop in eigen stad te houden. Daar hebben wij iets op bedacht. Door de enorme vraag hebben wij ons aangepast aan de klant. U kan er namelijk voor kiezen om een workshop bij u op locatie te houden. Als u dat liever niet hebt, dan kan u op 18 verschillende locaties deze workshop volgen. Die ziet u hieronder.

Leiden, Zoetermeer, Nijmegen, Maastricht, Groningen, Den Bosch, Enschede, Amersfoort, Delft, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Almere, Arnhem, Haarlem

Latte Art Workshop Reviews & Feedback

Bekijk hier hoe onze klanten onze Latte Art Workshop waarderen!

Rating

Leerzame workshop

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de leerzame workshop. Ik heb echt genoten van de sfeer en natuurlijk ook de inhoud van de workshop. Zeker voor herhaling vatbaar!

Latte art workshop

★★★★★
5 5 1
Goedemiddag, Voor a.s. zaterdag had ik, samen met mijn man, een Barista workshop geboekt. Helaas door te weinig deelname is deze geannuleerd. Omdat wij uit het Noorden van het land komen en wij een hotel in Utrecht hebben geboekt en betaald, hoop ik dat ik toch een workshop kan vinden, die a.s. zaterdag door kan gaan in Utrecht. Ik heb uw site gevonden en vroeg mij af of het zaterdag a.s. nog mogelijk is om een workshop te geven voor ons. We zijn met 2 personen. Graag verneem ik van u. Met vriendelijke groet, Marloes Gitsels

Hr

★★★★★
5 5 1
Latte art
Latte art workshop Overall rating: 5 out of 5 based on 3 reviews.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem contact op!

Klik hier

top